023 564 268 | 064 44 84 000 | euforijatravel@gmail.com
default-logo

Poželite li mali odmor, neko neotkriveno mesto koje nudi sva zadovoljstva opuštanja na jednom mestu,Pruzicemo vam siroku ponudu .uglavnom vikend aranzmana a I na vise dana. Uz izvarednu uslugu koja podazumeva totalno opustanje.

Živeti zdravije, živeti bolje

Svakoga dana tražimo nešto što će nam pomoći da se osećamo bolje. Na taj način, mi sami i oni oko nas, više uživamo u svom vremenu. Recept za uspeh je uravnotežena ishrana u kombinaciji sa dovoljnim unosom vode i vežbanjem.
Kombinovanjem ta tri ključa za svakodnevni wellness, sami sebi pružate priliku da se dan za danom osećate sve bolje.

relax-vikendi-euforija-travel-zrenjanin

Dobra ishrana je presudna za wellness i ona pobolljšava ukupan kvalitet života. Na nesreću, zbog užurbanosti koja vlada u savremenom životu, često ne možemo da odaberemo optimalne opcije koje bi mogle sprečiti nastanak problema u kasnijim godinama. Većina ljudi danas ne dobija ono što nauka smatra potrebnim za optimalno blagostanje – kako u pogledu ishrane, tako i u pogledu telesnih aktivnosti i životnih navika.
Iako možda ne možete da promenite svoje navike preko noći, možete postupno da rešavate činioce koji utiču na blagostanje. Možete, na primer, odlučiti da otkrijete zadovoljstvo koje će vam pružiti uravnotežena ishrana, redovna fizička aktivnost i uzimanje dovoljno vode tokom dana.
Informacije koje slede će vam pomoći da naučite kako to sprovesti. Nadam se da ćete uživati u otkrivanju koraka koje možete da preduzmete da biste postigli optimalni wellness.

Wellness  predstavlja stanje optimalnog življenja usmerenog prema maksimalnom iskorišćenju potencijala pojedinca.  U savremenom smislu reči, wellness je spoj uma, duha i tela. Optimalni wellness nam omogućava da ostvarimo naše ciljeve i otkrijemo smisao i svrhu života. Wellness kombinuje sedam različitih dimenzija života u kvalitetan način života. Wellness podrazumeva stalno učenje i prilagodjavanje kako bi poboljšali način života. Kada uspemo da izbalansiramo fizički, intelektualni, emocionalni, socijalni, duhovni i aspekt života koji se tiče ličnih interesovanja  i okruženja, mi smo ostvarili pravi wellness.  Odvojte vreme da istražite sopstveni nivo wellness-a i proverite dali ste dobili “svoju dozu wellness-a” za danas!